Εγγραφή: Αναρτήσεις | Σχόλια |

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με έκπληξη παρακολουθώ τις αντιδράσεις, που προκλήθηκαν, από την ίδρυση του Παραρτήματος του Ε.Α.Π. με έδρα τον Δήμο Πλατανιά Χανίων.
Προφανώς, η απόφαση για την ίδρυση του εν λόγω Παραρτήματος δεν ήταν μια επιπόλαιη κίνηση, αλλά προϊόν επισταμένης μελέτης των εκπαιδευτικών αναγκών συνολικά της Κρήτης, που παράλληλα υπηρετούσε τους στόχους της αποκέντρωσης και της ισόρροπης ανάπτυξης.
Σας είναι γνωστό ότι ήδη ο Δήμος Πλατανιά ενέκρινε ομόφωνα, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το Στρατηγικό Πλαίσιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Ε.Α.Π., όπως προτάθηκε από εσάς.
Περαιτέρω, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα και ακώλυτα οι εκπαιδευτικές διαδικασίες για το πρόγραμμα «Ελληνικός Πολιτισμός», ο Δήμος, συνεπής προς τα συμφωνηθέντα, εξασφάλισε τις αναγκαίες εγκαταστάσεις και γενικά προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου άνετα και αποδοτικά να λειτουργήσει το εν λόγω πρόγραμμα. Μάλιστα, ήδη, όπως γνωρίζετε, έχουν ξεκινήσει οι διδακτικές συναντήσεις.
IMG_2012_07_08_326 προκειμένου να ικανοποιηθεί η μόνιμη και αδιαμφισβήτητη «αδηφαγία» ορισμένων παραγόντων των ανατολικών περιοχών της Κρήτης, σε ό,τι έχει να κάνει με τις δημόσιες υπηρεσίες. Η ιστορία θυμίζει, με δεδομένη την εξέλιξη στην υπόθεση του Εφετείου Κρήτης, αλλά και σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, την παροιμία «Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, δικά μας».
Θα πρέπει, όμως, να ξέρουν οι πάντες ότι και στη Δυτική Κρήτη κατοικούν άνθρωποι, οι οποίοι ταλαιπωρούνται αφαντάστως με το να μεταβαίνουν, ακόμη και για ασήμαντα προβλήματά τους, στην έδρα της Περιφέρειας και που, ως εκ τούτου, δικαιούνται τουλάχιστον την ελάχιστη αυτή άμβλυνση των απίστευτων ταλαιπωριών τους.
Την επιστολή αυτή σας την αποστέλλω όχι διότι πιστεύω πως είναι ποτέ δυνατόν να πάρετε πίσω την υπογραφή σας, αλλά για να καταλάβουν με τη δημοσιοποίησή της κάποιοι, ότι και η υπερβολή έχει τα όριά της.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Μαρκογιαννάκης,
Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Βουλευτής Χανίων

Share

Αναρτήθηκε την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2013 και έχει καταχώρηθεί στην κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σχόλια για αυτή την ανάρτηση μέσω του RSS 2.0 feed. Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση , ή να κάνετε trackback από το site σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙO

ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕ ΣΤΑ SOCIAL NETWORK

ΑΡΧΕΙΟ

Polls

Σας αρέσει ο καινούργιος ιστότοπος

Δείτε αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Οκτωβρίου 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Σεπ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

WebTV