Εγγραφή: Αναρτήσεις | Σχόλια |
buy essay
buy essay

Κατηγορία: ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ερώτηση για την αποτυχία δακοπροστασίας

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ  

ΘΕΜΑ: «Αποτυχία δακοπροστασίας στην Αντιπεριφέρεια Χανίων».

Παταγώδη αποτυχία είχε η καταπολέμηση του δάκου στην Αντιπεριφέρεια Χανίων κατά την τρέχουσα ελαιοκομική περίοδο, όπως καταγγέλλεται από τους Δημάρχους και άλλους φορείς.

Με αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας δεν έγιναν οι ενδεδειγμένοι δολωματικοί ψεκασμοί, με αποτέλεσμα αφενός η παραγωγή ελαιολάδου να μειωθεί δραματικά, αφετέρου η ποιότητά του να είναι υποβαθμισμένη.

Περαιτέρω, πολλοί παραγωγοί, για να προστατέψουν το προϊόν κατέφυγαν σε ψεκασμούς με πλήρη κάλυψη των δέντρων και του καρπού, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό εξ επόψεως κόστους και ποιότητας παραγωγής.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: Ερωτάται ο κ. Υπουργός Αγροτικής Ανά-πτυξης & Τροφίμων, αν η αποτυχία αυτή προβληματίζει τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου του για μια πιο υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος του δάκου κατά την επόμενη ελαιοκομική περίοδο.

Share

Αναρτήθηκε την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, 2013 και έχει καταχώρηθεί στην κατηγορία ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σχόλια για αυτή την ανάρτηση μέσω του RSS 2.0 feed. Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση , ή να κάνετε trackback από το site σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙO

ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕ ΣΤΑ SOCIAL NETWORK

ΑΡΧΕΙΟ

Polls

Σας αρέσει ο καινούργιος ιστότοπος

Δείτε αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιουλίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιουν    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

WebTV