Εγγραφή: Αναρτήσεις | Σχόλια |
buy essay
buy essay

Κατηγορία: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στο Νιο Χωριό Αποκορώνου Χανίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
α) για την επίσκεψη του Χρήστου Μαρκογιαννάκη το βράδυ της Τετάρτη (3-3-2004) στο Νιο Χωριό Αποκορώνου Χανίων , όπου έτυχε μιας ανάλογης ενθουσιώδους υποδοχής από τους πολλούς φίλους και συγχωριανούς του. Ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε μια φιλική συζήτηση με τους παρευρεθέντες κατοίκους, μιλώντας με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα προβλήματα του χωριού και για τις προοπτικές τις οποίες έχει, υποσχόμενος ότι θα τους συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις, για την περαιτέρω ανάπτυξη του Νιο Χωριού.
β) για την επίσκεψη του κ. Μαρκογιαννάκη το βράδυ της Τετάρτη (3-3-2004) στο χωριό Καλύβες, όπου και εδώ με απαράμιλλο ενθουσιασμό τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του χωριού

Ομιλίες – επισκέψεις έκανε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης :
α) το βράδυ της Τετάρτη (3-3-2004) στο Νιο Χωριό Αποκορώνου Χανίων , όπου έτυχε μιας ανάλογης ενθουσιώδους υποδοχής από τους πολλούς φίλους και συγχωριανούς του. Ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε μια φιλική συζήτηση με τους παρευρεθέντες κατοίκους, μιλώντας με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα προβλήματα του χωριού και για τις προοπτικές τις οποίες έχει, υποσχόμενος ότι θα τους συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις, για την περαιτέρω ανάπτυξη του Νιο Χωριού.
β) για την επίσκεψη του κ. Μαρκογιαννάκη το βράδυ της Τετάρτη (3-3-2004) στο χωριό Καλύβες, όπου και εδώ με απαράμιλλο ενθουσιασμό τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του χωριού. Ο κ. Μαρκογιαννάκης μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η δημιουργία Υπουργείου Τουρισμού θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για την Κρήτη και ιδιαίτερα για τις Καλύβες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν ανάπτυξη, λείπουν όμως οι υποδομές και τα βασικά εκείνα, τα οποία θα στηρίζουν δυναμικά τον Τουρισμό. Περαιτέρω ο κ. Μαρκογιαννάκης εξέφρασε την βεβαιότητά του για την επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας στις 7 του Μάρτη. Ο κ. Μαρκογιαννάκης κατέληξε : το Π.Α.Σ.Ο.Κ. έχει επιδοθεί σε μια ακατάσχετη παροχολογία, τάζοντας λαγούς με πετραχίλια, που δεν είναι τίποτα άλλο από δείγμα πανικού και έλλειψης ψυχραιμίας, εν όψει της ΗΤΤΑΣ του στις επερχόμενες εκλογές. …

Share

Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2004 και έχει καταχώρηθεί στην κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σχόλια για αυτή την ανάρτηση μέσω του RSS 2.0 feed. Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση , ή να κάνετε trackback από το site σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙO

ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕ ΣΤΑ SOCIAL NETWORK

ΑΡΧΕΙΟ

Polls

Σας αρέσει ο καινούργιος ιστότοπος

Δείτε αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιανουαρίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

WebTV