Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης | Βουλευτής Χανίων ΝΔ

Με αφορμή τη σημερινή πρώτη σας συνεδρίαση θέλω να συγχαρώ τον νέο πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Χανίων, Νεκτάριο Τζατζιμάκη όπως και όλα τα νέα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των οργανώσεων σε όλα τα Χανιά για την εκλογή τους. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους σας, όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων – παλιά και νέα – κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Σε ό,τι με αφορά θέλω να γνωρίζετε ότι στέκομαι δίπλα σας και θα στηρίξω με κάθε τρόπο τις προσπάθειές σας. Θα στηρίξω τη γενιά σας, στον αγώνα σας για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας. Για τα Χανιά και την Ελλάδα, για τη Νέα Δημοκρατία.

Η παράταξή μας ετοιμάζεται να δώσει ακόμη έναν μεγάλο αγώνα στους μήνες που ακολουθούν. Οι εκλογές του 2023 θα είναι καθοριστικές, όχι για τη Νέα Δημοκρατία αλλά για τον τόπο. Καθοριστικές για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας που χάραξε για την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή μας τα τελευταία χρόνια, μετά από μια δεκαετία πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και κοινωνικής ταραχής.

Μέσα σε αυτή την τριετία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε πολλά για τους νέους και τις νέες της χώρας. Αύξησε τον βασικό μισθό και ετοιμάζεται να τον αποκαταστήσει πλήρως στα προ κρίσης επίπεδα. Κατάφερε σημαντική μείωση της ανεργίας, σχεδίασε και υλοποίησε ειδικά προγράμματα για την αγορά εργασίας και τους νέους, στήριξε την καινοτομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα, έφερε μια πραγματική ψηφιακή επανάσταση στο κράτος. Σχεδιάζει και υλοποιεί την πρώτη εξειδικευμένη πολιτική παρέμβαση του ελληνικού κράτους για προσιτή κατοικία για τους νέους ανθρώπους με χρηματοδοτήσεις που ξεπερνούν το 1,5 δισ. ευρώ.

Μένουν πολλά ακόμα για να γίνουν. Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, δεν στεκόμαστε σε όσα πετυχαίνουμε, θέτουμε συνεχώς νέου στόχους και αγωνιζόμαστε για να τους πετυχαίνουμε και αυτούς. Αυτό είναι το πνεύμα της παράταξης, αυτό είναι το πνεύμα στης ΟΝΝΕΔ. Για να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι μας ο δρόμος είναι σαφής: αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές, πρωτιά στα Χανιά!